COVID-19

COVID-19: Terapi i skoven følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Når du ankommer til Skovhytten, kan det være at du oplever, at nogle ting er anderledes i forhold til hvordan vi plejer at modtage dig.

Vi vil gerne oplyse om følgende:

  • Det er et fælles ansvar at beskytte hinanden mod smitte, så hvis du samme dag som vi har en aftale oplever symptomer på sygdom fx forkølelse, hoste, feber eller utilpashed vil jeg bede dig kontakte mig, så vi kan konvertere timen til en onlinesamtale (telefon-/videosamtale). Vi vil naturligvis tage det samme hensyn til dig.
  • Når du ankommer til Skovhytten, bedes du spritte dine hænder af (håndsprit er placeret flere steder også lige inden for døren).
  • For at minimere smitterisiko sprittes kontaktpunkter af flere gange hver dag. Adgang til kaffemaskine og te er midlertidigt fjernet - du er selvfølgelig velkommen til selv at tage kaffe/te/vand med. Håndklæder vaskes efter ibrugtagning én gang. Afstandskravet vil blive overholdt i overensstemmelse med gældende anbefalinger.
  • Kurusforløb forventes at blive afviklet til efteråret med samme før nævnte hensyn herunder også hensynet til hvor mange vi må være samlet i samme lokale. Oplever kursusleder førnævnte symptomer vil den enkelte holdgang blive konverteret til online møde (video) med sikker forbindelse.
  • Vi håber, at vi snart kan mødes under mere almindelige omstændigheder, men indtil da må vi passe så godt på os selv og hinanden som muligt.

 

TOP