COVID-19

COVID-19: Terapi i skoven følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Når du ankommer til Skovhytten, kan det være at du oplever, at nogle ting er anderledes i forhold til hvordan vi plejer at modtage dig.

Vi vil gerne oplyse om følgende:

  • Det er vigtigt, at du ikke møder op, hvis du har symptomer på feber, hoste, ondt i halsen, vejrtrækningsbesvær, muskelømhed. Du kan forvente det samme hensyn fra os, samt at du vil blive kontaktet, hvis vi er nødt til at aflyse/flytte tiden eller ombooke til online (video/telefon) samtale.
  • Når du ankommer til Skovhytten, bedes du spritte dine hænder af (håndsprit er placeret flere steder også lige inden for døren).
  • For at minimere smitterisiko sprittes kontaktpunkter af flere gange hver dag. Adgang til kaffemaskine og te er midlertidigt fjernet - du er selvfølgelig velkommen til selv at tage kaffe/te/vand med. Håndklæder vaskes efter ibrugtagning én gang. Afstandskravet vil blive overholdt i overensstemmelse med gældende anbefalinger.
  • Kurusforløb forventes at blive afviklet til efteråret med samme før nævnte hensyn herunder også hensynet til hvor mange vi må være samlet i samme lokale.
  • Vi håber, at vi snart kan mødes under mere almindelige omstændigheder, men indtil da må vi passe så godt på os selv og hinanden som muligt.

 

TOP